PRESSITEADE Õendus- hoolduse kvaliteet tõusuteel

Õendus - hoolduse kvaliteet tõusuteel

Pärnu haiglas alustab septembris 2011 a. õpinguid  23 õde ja 15 hooldustöötajat.

Pärnu haigla üheks suurimaks väärtuseks on meie töötajad. Et pakkuda kvaliteetset teenust peab haigla omama häid spetsialiste ning selle saavutamiseks on Pärnu haigla toonud tasemeõppe võimalused nii meie õdedele kui ka sellest aastast hooldustöötajatele kodukohale lähemale.

Pärnu haigla koostöös Tallinna Tervishoiu Kõrgkooliga pakub juba kolmandat õppeaega järjest õdedele võimalust omandada rakenduslik kõrgharidus kohapeal, Pärnus.

Sellest sügisest laieneb samalaadne koostöö Pärnu haigla ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli vahel ka hooldustöötajate kutseõppe valdkonnas. Hooldustöötajate töökohapõhise õppe nominaalkestvus on 2 aastat, kogumahus 80 õppenädalat. 2/3 õppest on praktikal põhinev ehk siis töökohapõhine. Pärnu haigla poolt on praktikaosa juhendajateks 4 õde erinevatest osakondadest.

Töökohapõhises õppes õppijatel on suur iseseisva töö maht. Auditoorne õpe toimub vastavalt kinnitatud õppekavale 1 kord kuus ,kas Pärnu haigla ruumides või Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis. Õpe on tasuta, materjalide paljundamise, õppe- ja praktika ruumide ning tehnilise varustamise eest kannab hoolt Pärnu haigla.

Lepingute pidulik allkirjastamine Pärnu haigla konverentsisaalis toimub 02.09.2011 kl. 11.00.

SA Pärnu Haigla

Kas külastate näituseid Pärnu Haiglas?

Jah, regulaarselt
Ei, kahjuks mitte